Zo af en toe maken wij speciaal voor de liefhebbers ouderwets lekkere zuivelproducten zoals vanille pudding, chocolade pudding en rijstepap.

Wij zijn erkend en goedgekeurd door het COKZ (de NVWA voor zuivel) voor voedselveiligheid. Zij controleren onze productieruimte en onze processen i.v.m. hygiënisch produceren.

Gezien de ambachtelijke wijze waarop wij deze producten maken is de houdbaarheid beperkt. Daarom houden wij hiervan geen voorraad aan, maar wordt direct na productie uitgeleverd aan onze verkoopadressen en klanten. Op onze Facebook pagina laten we het weten als we weer pap hebben gemaakt.
Wilt u persoonlijk op de hoogte gebracht worden? Meldt u dan aan voor onze Bestel Alert. De Bestel Alert is een email die u krijgt als we weer pap of een speciale ijs smaak hebben gemaakt. Wilt u dat niet? In de webwinkel kunt u bij “Zuivel” een product wat niet beschikbaar is op uw verlanglijstje zetten. U krijgt dan alleen een bericht wanneer dit specifieke product beschikbaar is. U kunt meerdere producten toevoegen.

Aanmelden Bestel Alert: